BB-voittaja sivaltaa: ”Seksiä kenen tai minkä kanssa tahansa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vapaaottelija Alex Reid oli taannoin naimisissa povipommi Katie Pricen kanssa. Sittemmin avioeron kokenut urheilutähti kosi julkkisten Big Brother -kilpailun voittanutta Chantelle Houghtonia. Myös Reid voitti aiemmin saman kilpailun.

Pariskunnan suhde sai äskettäin ikävän lopun, kun Alex Reidin kiinnostus naisten vaatteisiin pukeutumiseen oli hänen kumppanilleen liikaa. Ex-rakastavaiset ovat sittemmin syytäneet lokaa toistensa niskaan eronsa myötä. Nyt on 29-vuotiaan Chantellen vuoro jälleen avata suunsa.

Neitokainen kertookin avoimesti vihaavansa tällä hetkellä eksäänsä. Hänen mukaansa pettämisestä kiinni jäänyt Alex ”harrastaisi seksiä kenen tai minkä tahansa kanssa”. Nainen myös tunnustaa, että jos miehistä ja naisten vaatteista kiihottuva julkkiskomistus olisi kertonut seksuaalisista mieltymyksistään Chantellelle parin ensitapaamisella, suhdetta ei olisi voinut syntyä, uutisoi The Sun -lehti.

Parin aiempi kriisi sai alkunsa, kun Chantelle palasi kotiin ja löysi Alexin pukeutuneena alter-egokseen Roxanneksi. Mies halusi täyttää seksifantasioitaan, ja hän oli levitellyt seksileluja ympäri taloa. Nainen pakeni järkyttyneenä pariskunnan kodista. Kohupari palasi hetkeksi yhteen, mutta päätyi ikävän välikohtauksen jälkeen taas eroon. Sittemmin he ovat syytäneet toisilleen lokaa julkisuudessa. Reidin kerrotaan haluavan tällä hetkellä oman siivunsa Chantellen rahoista, mistä neito onkin pahoillaan.