Leffatähtien intiimi salasuhde paljastui: ”Voi tuhota avioliiton”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Kirstie Alley on pysynyt viime vuosien ajan otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa merkeissä. Jojoilevan painonsa kanssa kamppaillut nainen on suurimmillaan painanut yli sata kiloa. Hänet nähdään parhaillaan televisiossa Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisassa.

Nyt 61-vuotias Kirstie Alley on paljastanut, että hänellä oli aikoinaan salasuhde edesmenneen tähtinäyttelijän Patrick Swayzen kanssa. Naisen mukaan heidän välilleen kehkeytyi intiimi romanssi, kun Alley ja Swayze kuvasivat yhdessä vuonna 1985 North and South -sarjaa. Vaikka molemmat olivat tahoillaan naimisissa, he rakastuivat nopeasti elokuvan kuvauksissa.

– Mielestäni romanssimme oli väärin. Toiseen rakastuminen voi tuhota avioliiton ja myös toisen osapuolen suhteen. Se on paha asia, Kirstie Alley kertoi Us Weekly -sivuston mukaan.

Näyttelijättären mukaan hän on kuitenkin edelleen hyvissä väleissä Patrick Swayzen lesken, suomalaistaustaisen Lisa Niemen, kanssa. Tähti paljasti äskettäin Barbara Waltersille, että hänen elämänsä rakkaus oli John Travolta. Nainen rakastui Travoltaan Hei, kuka puhuu -elokuvan kuvauksissa vuonna 1989.

Kristie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa John Travoltan kanssa. Näyttelijätär on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet. Alley on saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle.