38-vuotias leffatähti pokasi 20-vuotiaan kaunottaren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Ryan Phillippe perusti muutama vuosi sitten perheen näyttelijä Reese Witherspoonin kanssa, mutta suhde päättyi lopulta avioeroon. Crash-elokuvan myötä läpimurtonsa Hollywoodin A-sarjaan tehnyt Phillippe on sittemmin nähty useiden naisten seurassa.

Nyt Ryan Phillippe on kuvattu ensimmäisen kerran avoimesti uuden tyttöystävänsä kanssa. 38-vuotiaan näyttelijän tuorein valloitus on häntä 18 vuotta nuorempi 20-vuotias mallikaunotar Paulina Slagter. Paparazzit ikuistivat pariskunnan heidän ollessaan viemässä Ryanin Deacon-poikaa jalkapalloharjoituksiin.

Ryan Phillippe ja Reese Witherspoon erosivat vuonna 2006 seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Liitosta syntyi kaksi lasta. Vuoden 2011 alussa Phillippen väitettiin olleen seksisuhteessa Rihannan kanssa. Reese puolestaan seurusteli näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa, mutta suhde päättyi parin vuoden jälkeen. Reese Witherspoon on voittanut parhaan naispääosan Oscarin Walk the Line -elokuvan roolistaan June Carter Cashina.