Vaalivoittaja Obama esittää MC Hammerin megahitin – hulvaton parodia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime kuukausien aikana YouTube-palvelussa on julkaistu muokattuja videoita, joissa nähdään, kuinka eilen jälleen presidentinvaalit voittanut Barack Obama ”laulaa” lukuisia hittibiisejä. Obama on muun muassa coveroinut äänileikkeillä Justin Bieberin Boyfriend-kappaleen sekä Carly Rae Jepsenin hittibiisin Call Me Maybe.

Nyt barackdubs-käyttäjä on julkaissut videon, jossa Yhdysvaltojen 44. presidentin Barack Obaman puheista on leikelty sanoja hauskalla tavalla. Presidentin puheenvuoroista on nimittäin irroiteltu sanoja siten, että lyriikat täsmäävät MC Hammerin esittämään hittibiisiin U Can’t Touch This.

Video on julkaistu päivä sen jälkeen, kun Barack Obama voitti pitkään kestäneet presidentinvaalit 6. marraskuuta. Mies sai kannustusta muun muassa lukuisilta julkkistähdiltä kuten Katy Perryltä, Jessica Albalta ja Eva Longorialta. Obama julkaisi vastikään Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän halaa Michelle-vaimoaan. Kuvatekstiin hän kirjoitti ”neljä vuotta lisää”.