Carly Rae Jepsen oikeuteen biisivarkaudesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen popkaunotar Carly Rae Jepsen nousi aiemmin tänä vuonna maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen teinitähti Justin Bieberin avulla. Call Me Maybe -hittikappaleen esittäjä julkaisi äskettäin toisen albuminsa, joka kantaa nimeä Kiss.

Nyt Carly Rae Jepsen on joutunut otsikoihin ikävissä merkeissä, sillä eräs Alabamasta kotoisin oleva laulajatar on haastanut popkaunottaren ja Owl City -yhtyeen Adam Youngin oikeuteen. Allyson Nichole Burnett -nimisen popparin mukaan artistien rutkasti radiosoittoa saava Good Time -hittikappale on nimittäin kopio hänen vuonna 2010 julkaistusta Ah, It’s a Love Song -biisistä.

Laulajatar väittää oikeusjutussaan, että hittikappale kopioi hänen ”ainutlaatuista biisiään”. Lisäksi Allyson Nichole Burnett on huolissaan siitä, että biisikopiointi tulee vaikuttamaan negatiivisesti hänen uraansa itsenäisenä artistina. Muusikon mukaan hänelle on tullut myös henkisiä ja psyykkisiä ongelmia, koska fanit luulevat hänen kopioineen Good Time -hittiä, Contact Music -sivusto uutisoi.

Carly Rae Jepsen on kohdannut jo kuuluisuuden haittapuolia, sillä hän joutui taannoin alastonkuva- ja seksivideokohun keskiöön. Neitokainen kiisti esiintyvänsä pornovideolla, jonka naistähti muistutti huomattavasti tummahiuksista laulajatarta. Videon täysin valheelliseksi lytännyt Carly Rae on kuitenkin kuvannut joskus itseään alastomana, sillä hän ilmoitti hiljattain poliisille varastetuista nakukuvista. Otokset hakkeroitiin tähden tietokoneelta.