Chris Brown haluaisi yhteistyötä – poikabändi pelkää fanien raivostuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen The Wanted -poikabändi on noussut parin vuoden aikana kotimaassaan supersuosituksi, mutta Glad You Came -hittikappaleen myötä yhtyeen suosio on levinnyt maailmalle. Poikabändin tähti Max George erosi äskettäin tyttöystävästään näyttelijätär Michelle Keeganista.

Nyt Chris Brown haluaa tehdä yhteistyötä poikabändin kanssa, mutta The Wantedin jäsenten kerrotaan pelkäävän ihmisten reaktiota. Syynä pelolle on Chris Brownin huono maine hänen saatuaan tuomion vuonna 2009 Rihannan pahoinpitelystä. Metro-lehden mukaan The Wanted on valmis yhteistyöhön, sillä he toivovat ihmisten arvostavan hyvää kappaletta.

– Chris Brown haluaa todella paljon päästä nauhoittamaan kanssamme, ja olemme menossa studioon vielä ennen joulua laulamaan ja kirjoittamaan, yhtyeen jäsen Jay McGuiness kertoo lehdelle.

Max Georgen lisäksi The Wanted -yhtyeeseen kuuluvat Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ja Nathan Sykes. Heidän debyyttisinglensä All Time Low julkastiiin vuonna 2010 ja se viihtyi hittilistojen ykkösenä viikon verran. Poikabändi on julkaissut kaksi studioalbumia, The Wanted ja Battleground. The Wanted -yhtye opetti taannoin David Beckhamin Brooklyn-poikaa soittamaan kitaralla. He myös viettivät taannoin aikaa Playboy-kartanossa Hugh Hefnerin ja naiskaunottarien kanssa.