Kiukutteleeko lapsesi? Tässä tyylikäs häpeätuoli huonosti käyttäytyvälle lapselle

Koti & Asuminen · Tim Isokivi

Joillain vanhemmilla on tapana määrätä huonosti käyttäytyvä lapsensa istumaan jäähylle nurkkaan tai esimerkiksi häpeätuoliin. Nyt eräs amerikkalainen sisustussuunnittelija on keksinyt erikoisen keinon, jolla tuolin vaikutusta voidaan ehkä tehostaa.

Cira James -niminen suunnittelija myy nimittäin Etsy-verkkokaupassa ”julkkis-häpeätuolia”, jonka istuinosa on päällystetty tuhmasti käyttäytyneiden julkisuuden henkilöiden tabloidikuvilla.

Kuva: Etsy

Tähtien joukossa ovat esimerkiksi Britney Spears, Tom Cruise, Lindsay Lohan, Mel Gibson ja monet muut julkkikset, jotka ovat herättäneet kohua päädyttyään otsikoihin tempaustensa merkeissä. Tuolin voi ostaa perheen pikku-Lohanille tai vaikkapa huonosti humalassa käyttäytyvälle ystävälle lahjaksi vain noin 20 eurolla, joskin hintaan lisätään vielä postikulut.

Kuva: Etsy