Ariel Winterin äiti menetti huoltajuuden – pahoinpiteli julkkistytärtään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen teinitähti Ariel Winter tunnetaan parhaiten Moderni perhe -televisiosarjasta, jossa hän näyttelee Alex Dunphyn roolia. Neitokainen on nähty myös lukuisissa muissa ohjelmissa kuten Criminal Minds, Aavekuiskaaja ja Teho-osasto.

Nyt 14-vuotiaan teininäyttelijän äidin uutisoidaan menettäneen väliaikaisesti tyttärensä huoltajuuden. Ariel Winterin 34-vuotias Shanelle-isosisko otti viime kuussa yhteyttä sosiaaliviranomaisiin ja kertoi heidän äitinsä pahoinpitelevän Winteriä niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Äidin väitetään muun muassa läpsineen ja lyöneen tytärtään. Lisäksi hänen kerrotaan haukkuvan ja nimittelevän jatkuvasti teinitähteä. Los Angelesin oikeusistuimen tuomari määräsi Chrisoula Workman -nimiselle perheenäidille kahden viikon pituisen lähestymiskiellon, jonka aikana nainen ei saa tavata tytärtään tai ottaa häneen yhteyttä.

Ariel Winterin äidin mukaan syytteet ovat täysin tekaistuja, TMZ-sivusto uutisoi. Teinitytön tilapäinen huoltajuus siirrettiin hänen isosiskolleen Shanelle Graylle, joka ei kuitenkaan saa koskea sisaruksensa varoihin. Tapausta käsitellään ensimmäisen kerran oikeudessa 20. marraskuuta.

Ariel Winter aloitti näyttelijäuransa jo seitsemän vuoden iässä Listen Up! -televisiosarjassa. Hän on tehnyt myös äänirooleja muun muassa elokuviin Bambi 2 ja Ice Age: Jäätikkö sulaa. Hänen sisaruksensa Shanelle Gray ja Jimmy Workman ovat molemmat näyttelijöitä.