Call of Duty julkaistaan 13. marraskuuta – tosifani leiriytyi jo nyt kadulle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Call of Duty -sotapelit kuuluvat suosituimpiin pelisarjoihin. Sarjan edellistä Call of Duty: Modern Warfare 3 -peliä myytiin pelin julkaisijan Activisionin mukaan pelkästään julkaisupäivänään Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa yli 6,5 miljoonaa kappaletta.

Pelisarjan tuorein osa, Call of Duty: Black Ops 2 julkaistaan 13. marraskuuta. 19-vuotiasta Taylor Pellingiä voidaan hyvällä syyllä kutsua Call of Duty -sarjan tosifaniksi. Daily Mail -lehden mukaan nuori mediaopiskelija on nimittäin leiriytynyt telttaan videopelejä myyvän HMV-kaupan eteen Lontoon Oxford Streetille päästäkseen pelaamaan Call of Duty: Black Ops 2 -peliä ensimmäisenä.

Pelin maanantaiyönä tapahtuvaan julkaisuun on vielä aikaa neljä vuorokautta. Taylor kertoo olleensa mukana pelien julkaisutapahtumissa ennenkin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun hän on ensimmäisenä jonossa.

Makuupussin, lämpimien vaatteiden ja veden lisäksi Taylor on varustautunut odotteluun esimerkiksi Google Nexus -tablettitietokoneensa, Frendit-sarjan tuotantokausien ja koulutyönä luettavan George Orwellin 1984 -kirjan avulla. Opiskelija kertoo hänen ystäviensä tuovan hänelle lisätarvikkeita ja HMV-kaupan työntekijöiden tarjoavan hänelle aamupalaa.

– Odotan kovasti ensimmäisenä olemista. Pelaaminen on minulle harrastus, josta todella nautin. Vertaan tätä kalastamiseen, sillä jotkut ihmiset viettävät useita päiviä haisevana veneessä vain saadakseen kalaa, Taylor kertoo.