One Direction kulissien takana – nettivideosta valtava hitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken suosituin teiniyhtye One Direction julkisti taannoin ensi kevään Euroopan kiertueensa. Huhti- ja toukokuun aikana yhtyeen voi nähdä muun muassa Ranskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Saksassa. Mahdollisesta Suomen keikasta ei ole vielä tietoa.

One Direction julkaisee tänään 9. marraskuuta odotetun kakkosalbuminsa Take Me Home. Ensimmäinen single Live While We’re Young on jo rikkonut ennätyksiä, sillä Yhdysvalloissa se nousi suoraan ykköseksi myyden ensimmäisellä viikolla enemmän kuin kukaan ulkomaalainen artisti koskaan.

Kuva: YouTube

Muutama päivä sitten verkossa julkaistiin video yhtyeen Live While We’re Young -kappaleen musiikkivideon kuvauksista. Nettivideosta tuli nopeasti valtava hitti, sillä se on tähän mennessä katsottu jo noin viisi miljoonaa kertaa.

One Direction -yhtyeen muodostavat Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson. Vuonna 2010 pojista tuli One Direction brittien X-Factorissa, jossa Simon Cowell yhdisti soolona kisailevat pojat. Ohjelman jälkeen One Direction on ylittänyt uskomattoman 12 miljoonan myynnin rajapyykin, eli kahdeksan miljoonaa myytyä singleä, kolme miljoonaa myytyä albumia ja miljoona myytyä DVD:tä. Debyyttialbumi Up All Night meni 17 maassa listojen kärkeen ja One Directionista tuli ensimmäinen brittibändi, joka nousi debyyttialbumillaan suoraan Yhdysvaltojen listaykköseksi.