Katie Holmes paljasti miten selvisi avioerostaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat viime kesänä yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Cruisen ero herätti välittömästi keskustelua hänen tiiviistä suhteestaan skientologia-kirkkoon.

33-vuotias Katie Holmes tunnusti hiljattain Times-lehdelle herkutelleensa paljon makeisilla erottuaan Cruisesta ja vetäydyttyään kuusivuotiaan Suri-tyttärensä kanssa kotikaupunkiinsa Ohion Toledoon.

Holmesin mukaan hän vieraili tyttärensä ja isänsä kanssa päivittäin paikallisella jäätelökioskilla ja löysi uuden suosikkimakunsa, joka sisältää vaniljaa, suklaapäällysteisiä suolatikkuja ja karamellia. Näyttelijätär kertoi The Times -lehdelle hankkiutuneensa kaloreista eroon lenkkeilemällä vanhan kotikaupunkinsa puistoissa.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.