BB-Tomi ulos Big Brotherista – vanhoja asukkaita taloon!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin vauhdikas viikonloppu, kun lauantaina talossa onnistuttiin kerrankin juhlimaan ja pitämään hauskaa ilman suurempaa draamaa. Sunnuntaina oli kuitenkin taas yhden asukkaan aika lähteä kotiin.

Häätöäänestyksessä olivat tällä viikolla Tomi, Jonna A ja Tommi, joista viimeksi mainittu on aiheuttanut viime viikkoina jonkin verran pahaa mieltä muiden asukkaiden keskuudessa huonolla käytöksellään ja haukkumalla muita asukkaita. Kotiin häädettiin kuitenkin Tommin sijaan Tomi.

– Meillä on sellainen viha-rakkaus -suhde. Rakkauteen se tulee vielä päättymään, Tomi kertoi studioon päästyään suhteestaan Jonnaan.

Häädetyn herran Tomi antoi Jonna A:lle, joten Jonna joutuu olemaan ensi viikolla kiroilematta ja vahtia myös muiden asukkaiden kiroilua. Päivän lähetyksessä selvisi myös, että taloon astelee tulevalla viikolla vanhoja BB-asukkaita muistelemaan aikaisempien kausien viikkotehtäviä.

Tuotantokautta on jäljellä enää kolme viikkoa, joten Tomi ehti olla mukana kisassa lähes koko kauden ajan. Kaikki nyt mukana olevat asukkaat ovat olleet talossa kauden alusta saakka, sillä taloon myöhemmin astelleet kolme miestä ovat jo lähteneet talosta erinäisillä tavoilla.