Arianny Celeste hurmaa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

UFC, eli Ultimate Fighting Championship, on amerikkalainen vapaaotteluorganisaatio, joka järjestää kovuudestaan tunnettuja vapaaotteluita. Erittäin fyysisissä otteluissa läsnä ovat myös näyttävät kehätytöt, joista yksi tunnetummista on Arianny Celeste.

Ennenkin näyttävästi esimerkiksi Playboyssa ja FHM -lehdessä poseerannut Arianne Celesty kaunistaa nyt Maxim-miestenlehden kantta. 26-vuotias neitonen nähdään kannessa asiaankuuluvasti mustissa bikineissä, taustallaan hehkuvan punainen Shelby GT500 -urheiluauto.

Playboyn lisäksi Arianny Celeste on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä. Hiljattain Arianny joutui ongelmiin virkavallan kanssa, sillä hänet pidätettiin pahoinpitelystä. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopez, jäi väliin UFC 146 -otteluita. UFC:n puheenjohtaja Dana White seisoo kehätyttönsä takana todeten tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”.