Demi Moore on 50-vuotias – edelleen näin seksikäs

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti viime syksynä vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Sittemmin ikäisekseen nuoren näköinen näyttelijätär järkyttyi, kun Kutcher alkoikin deittailemaan ystäväänsä Mila Kunisia. Nyt Hollywood-tähti on täyttänyt kypsät 50 vuotta, ja Staran kokoamasta kuvakoosteesta voi nähdä hänen olevan edelleen varsinainen kaunotar.

Demi palasi People -lehden mukaan aivan syntymäpäivänsä aattona takaisin Intiasta, jossa vietti aikaansa parhaimpien ystäviensä seurassa. Neitokainen oli 150 juhlavieraan joukossa juhlimassa supermalli Naomi Campbellin miljardööripoikaystävän Vladimir Doroninin syntymäpäiviä. Moore lensi Intiasta suoraan Dubaihin, jossa viettää nyt aikaansa.

Äskettäin Demin ja tämän eksän Ashton Kutcherin eron kerrottiin muuttuneen likaiseksi, koska pari yrittää jakaa hulppeaa omaisuuttaan tasan. New York Post -lehti kertoi aiemmin, että pari pyrkii pääsemään sopimukseen raha-asioista. Tilanne on kuitenkin vaikea, sillä Ashton tienasi enemmän suhteen viimeisinä vuosina, ja Demi taas on kostonhimoinen ja petetty osapuoli. Kutcher petti rakastaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa, mikä johti heidän kuusivuotisen liittonsa hajoamiseen.