Sinkkukomistus Taylor Lautner paljasti naisihanteensa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvien näyttelijä Taylor Lautner ei ole viihtynyt viime kuukausina julkisuuden parrasvalloissa, sillä nuori mies on nähty harvakseltaan otsikoissa. Seuraavaksi hänet nähdään valkokankailla viimeisessä Twilight-elokuvassa Aamunkoi: Osa 2.

Nyt 20-vuotias Taylor Lautner paljasti lehtihaastattelussa, mitä luonteenpiirteitä hän arvostaa naisissa. Sinkkuelämästä parhaillaan nauttiva näyttelijäkomistus haluaa tyttöystävän, joka on rehellinen ja luotettava. Nuorukaisen mielestä luottamus on yksi onnistuneen seurustelusuhteen tärkeimmistä asioista.

– Suhteen onnistumisen kannalta tärkein asia on se, että kaksi ihmistä pystyvät kertomaan toisilleen kaiken. Pidän itseäni luotettavana ja rakastan kaikkia ihmisiä ympärilläni, olivat he sitten kavereita tai tyttöystäviä. Rakastan ihmisiä, Taylor Lautner kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Miljoonien teinityttöjen ja naisten ihailema Taylor Lautner kommentoi haastattelussa myös kollegoidensa Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin pettämisskandaalia. Tähden mukaan hän ei ole koskaan joutunut petetyksi parisuhteessa, joten hän ei tiedä, millaisia tuntemuksia kyseinen tilanne herättää. Hän ei kuitenkaan usko, että luottamuksen pystyy saavuttamaan takaisin täysin ennalleen uskottomuuden jälkeen.

Michiganissa varttunut Taylor Lautner myönsi taannoin elävänsä kaksoiselämää. Nuorukainen kertoi joutuvansa aina välillä nipistämään itseään, sillä hän ei ole aina uskoa supertähteyttään todeksi. Lautnerin mukaan hän ei elä Los Angelesin julkkiskatraan seassa, vaan hän elää vapaa-aikanaan hyvin tavallista elämää. Näyttelijä riemastutti myös taannoin ihailijansa, sillä hän paljasti voivansa seurustella faninsa kanssa.