Asukkaat riemastuivat: Viidakon tähtöset -kaunotar BB-taloon!

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -taloon astelee tämän viikon aikana vanhoja BB-asukkaita muistelemaan aikaisempien kausien viikkotehtäviä. Eilen talossa vieraili vuonna 2007 julkisuuteen Big Brotherin kautta noussut BB-Kadi.

Tänään asukkaat istuskelivat päivällä sohvilla, kun yhtäkkiä Isoveli avasi varastohuoneen. Asukkaat avasivat oven, jonka takana seisoi vuoden 2009 BB-tuotantokaudelta ja Viidakon tähtöset -ohjelmasta tuttu Iida Ketola. Ensikohtaaminen aiheutti riemukkaita ilon kiljahduksia.

– Mua jännittää ihan sikana, mä tärisen enemmän, kun te ikinä yhteensä. Kiva nähdä, Iida Ketola sanoi.

– Apua tää on aina niin pieni paikka. Tää on kyllä pienempi kuin silloin, kun mä olin täällä. Talo on todella erilainen, Iida jatkoi.

– Tervetuloa meidän kämppään, BB-Jonna A toivotti.

Asukkaat alkoivat heti esitellä Big Brother -talon huoneita ja kehuivat muun muassa isoa makuuhuonetta. Lopulta talon nykyinen asukas, BB-Iida, vei julkkisvieraan talon pesään BB-Markuksen kanssa. Iida Ketola muun muassa kertoi seuranneensa parhaillaan televisiossa pyörivää BB-kautta.