21-vuotias Dioni Tabbers haastaa jopa Kate Uptonin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tämän hetken kuumin kurvikas mallitulokas lienee amerikkalaisneitokainen Kate Upton, joka on poseerannut muun muassa useiden lehtien kansissa ja Guess-alusvaatteiden mallina. Nyt kyseinen kaunotar on kuitenkin saanut vakavasti otettavan kilpailijan hollantilaisesta Dioni Tabbersista.

Dioni Tabbers on tehnyt jo jonkin aikaa näyttävää uraa catwalkilla. Tällä erää hän poseeraa Aubade-alusvaatemerkin mallina. Otoksista näkyy, että vaaleaverikköisellä Dionilla on kurvit kohdallaan.

21-vuotias ja 175-senttinen Dioni Tabbers on esiintynyt muun muassa Moschino ja Love Is Love -vaatemerkkien mallina. Vihreäsilmäisellä neidolla on sopimus amsterdamilaisen Micha Models -mallitoimiston kanssa. Äskettäin neito on nähty muun muassa Posh ja Velvet -lehtien kuvissa.