Mallitulokas Dioni Tabbersin rintamus ei jää huomaamatta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme aiemmin tänään mallimaailman tuoreesta nuoresta tulokkaasta, josta veikataan tulevaisuuden supermallia. Kyseessä on hollantilainen Dioni Tabbers, joka on tehnyt jo jonkin aikaa näyttävää uraa muotinäytösten catwalkeilla.

Nyt erää hän on poseerannut Hero-lehden kuvissa ja julkaisi kuvauksista maistiaisen Twitter-blogissaan. Kyseisessä kuvassa vaalea neito nähdään oranssinsävyisissä bikineissä, joissa on rintojen kohdalla paljastava leikkaus.

Kuva: Twitter

21-vuotias ja 175-senttinen Dioni Tabbers on esiintynyt muun muassa Moschino ja Love Is Love -vaatemerkkien mallina. Vihreäsilmäisellä neidolla on sopimus amsterdamilaisen Micha Models -mallitoimiston kanssa. Äskettäin neito on nähty muun muassa Posh- ja Velvet -lehtien kuvissa.