Mies ei äänestänyt vaaleissa – vaimo ajoi autolla yli

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime kuukausina koko maailma tuntui kohisevan Yhdysvaltain tulevasta presidentistä, kunnes vaalivoitto meni toistamiseen Barack Obaman nimiin. Kaikki eivät kuitenkaan ole olleet asiasta onnellisia. Äskettäin uutisoimme naisesta, joka toivoi presidentin salamurhaa ja joutui sittemmin tutkinnan kohteeksi.

Nyt eräs raskaana oleva nainen vastusti Obaman uudelleenvalintaa niin paljon, että ajoi miehensä yli Jeepillä. 28-vuotias Holly Solomon uskoi, että Barack Obaman uusi presidenttikausi vaikeuttaisi hänen perheensä ja syntymättömän lapsensa elämää. Nainen olikin vihainen miehelleen Danielille, joka ei ollut suostunut äänestämään vaaleissa.

Kuultuaan Obaman voittotuloksen arizonalainen neito syytti aviomiestään siitä, että republikaanien ehdokas Mitt Romney hävisi vaalit. Hänen mukaansa muun muassa Obaman ajamat terveydenhuoltolait aiheuttaisivat Solomonin perheelle vaikeita aikoja. Naisen raivo nousi niin suureksi, että hän päätyi ajamaan miestään takaa autolla heidän kotinsa vieressä olevalla parkkipaikalla.

– Mies nousi pois autosta ja nainen huusi hänelle. Hän alkoi ajaa miehen ympäri autolla, ja kun mies yritti päästä pois alta, nainen ajoi hänen ylitseen autolla, kertoivat silminnäkijät ABC 15 -sivustolle.

Solomon pidätettiin tapauksen jälkeen epäiltynä perheväkivallasta ja päällekarkauksesta. Poliisin mukaan nainen ei ollut tapahtuneen aikana huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän oli tuolloin raskaana kuudennella kuulla.

Naapureiden mukaan pariskunnan asuttama alue jakautui voimakkaasti kahtia vaalien aikana, mutta he olivat järkyttyneitä nähdessään vaalivihan vaikutukset käytännössä. Aviomiehen, Danielin, mukaan hänen vaimonsa todella vihasi Obamaa. Totuus kuitenkin on, että Solomonin miehen ääni ei olisi auttanut Mitt Romneyta vaalivoittoon, sillä mies hävisi Obamalle 3,4 miljoonalla äänellä.