007 Skyfall ei kiinnostanut – leffatähdet nukahtivat kesken elokuvan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä James Franco nähtiin taannoin valkokankailla 127 Hours -elokuvan päätähtenä. Kovassa nousussa oleva leffatähti juonsi myös viime vuoden Oscar-gaalan Anne Hathawayn kanssa. Sittemmin mies nähtiin nettivideolla laulamassa päihtyneenä popkappaleita.

Nyt 34-vuotiaan näyttelijän uutisoidaan käyneen treffeillä huhutun tyttöystävänsä Ashley Bensonin kanssa Hollywood ArcLight -elokuvateatterissa. Pari osti liput James Bond: 007 Skyfall -elokuvan keskiyön näytökseen, mutta suuren budjetin menestyselokuva ei ylläpitänyt julkkistähtien mielenkiintoa.

– James ja Ashley yrittivät katsoa elokuvaa, mutta he nukahtivat. Elokuvateatterin työntekijät herättivät parin näytöksen loppuessa, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Valehtevat viettelijät -hittisarjan näyttelijättären Ashley Bensonin huhutaan ihastuneen James Francoon, kun he kuvasivat aiemmin tänä vuonna Spring Breakers -elokuvaa. Ashley Bensonin on kuitenkin kerrottu pitävän edelleen yhteyttä on-off-poikaystävänsä Ryan Goodin kanssa.

Taannoin James Franco nousi otsikoihin narisutettuaan kaapin ovia haastattelussa. Näyttelijältä kysyttiin mielipidettä verkossa vellovista homoväitteistä, mutta Franco ei suostunut kiistämään eikä myöntämään mitään. Sen sijaan hän jatkoi aiheella leikittelyä vihjaillen vitsailevasti, että ehkä hän onkin vain yksinkertaisesti homo.