Bradley Cooper avautui nuoruudestaan: ”Helvetillisiä asioita”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ensimmäisen Kauhea kankkunen -elokuvan myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Näyttelijäkomistus on paljastanut viime aikoina yksityiskohtia päihdehuuruisesta menneisyydestään.

Nyt Bradley Cooper kertoi joutuneensa poliisien käsirautoihin 15-vuotiaana, koska hän jäi kiinni alkoholin juomisesta. Miehen mukaan hän oli nuorempana hulivili, joka aiheutti jatkuvasti päänvaivaa vanhemmilleen tempaustensa vuoksi. Cooper kertoi, että hänen vanhempansa ovat joutuneet kokemaan ”helvetillisiä” asioita poikansa villien bileiltojen takia.

– Vartuin mielenkiintoisessa perheessä, mutta minut kasvatettiin hyvin. Tosin vanhempani joutuivat kokemaan helvetillisiä asioita minun takiani. Jouduin 15-vuotiaana pidätetyksi alkoholin juomisesta, Bradley Cooper kertoi Us Weekly -sivustolle.

Bradley Cooper taisteli nuoruudessaan vuosien ajan alkoholi- ja huumeongelmiensa kanssa. Näyttelijä päätti lopettaa päihteiden käytön kahdeksan vuotta sitten, ja nykyään hän elääkin täysin raitista elämää. Cooperin mukaan hän käyttäytyi itsetuhoisesti päihdeongelmiensa vuoksi ja joutui usein sairaalaan, koska hän hakkasi päätään betonilattiaan humalassa.

Bradley Cooper valittiin vuonna 2011 People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan tiettelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.