Ihmemies MacGyver tekee paluun – pääosan esittäjä vielä epäselvä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmemies MacGyver oli Suomessakin yksi 80-luvun suosituimmista televisiosarjoista. Sen pääosassa nähtiin Richard Dean Anderson, joka esitti mielummin älyynsä ja nokkeluuteensa kuin aseisiin turvautuvaa Phoenix-säätiön agenttia Agnus MacGyveriä.

Sarjaa tehtiin seitsemän kauden ja kahden televisioelokuvan verran. Kuten useista muistakin suosituista takavuosien sarjoista ja elokuvista, on myös MacGyveristä suunnitteilla uusi kokoillan elokuva.

Ohjaajaksi kaavaillaan ensimmäisen Saw-elokuvan luonutta James Wania, jonka tuoreen The Conjuring -elokuvan keräämä positiivinen palaute on vakuuttanut elokuvayhtiö New Linen johtoportaan herran kyvyistä.

Vielä ei ole tietoa, palaako Richard Dean Anderson legendaariseen rooliinsa, vai nähdäänkö MacGyverin saappaissa kenties nuoremman polven näyttelijä. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hahmon seikkailuja yritetään lämmitellä uudelleen.

The WB Television Network -televisiokanava yritti vuonna 2003 tuoda televisioruutuihin Supernatural-sarjasta tutun Jared Padaleckin esittämää nuorempaa versiota hahmosta Young MacGyver -nimellä. Sarjan pilottijakso ei kuitenkaan ollut menestys ja projekti haudattiin.