Iron Sky -tekijät Hollywoodiin – uusi toimintaelokuva työn alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyselokuva Iron Sky on niittänyt viime aikoina menestystä ympäri maailmaa, sillä vain harvoin pienen budjetin elokuva on saanut näin laajan kansainvälisen huomion. Seuraavaksi Iron Skyn tekijät siirtävät katseensa Yhdysvaltoihin.

Luvassa on nimittäin uusi scifi-toimintaelokuva nimeltään Jeremiah Harm, jonka ohjaajaksi on nimetty Timo Vuorensola. Tehostevelhona häärii Samuli Torssonen ja tuottajana Tero Kaukomaa. Elokuva löysi tiensä tekijöiden käsiin Hollywoodista, josta tuottaja Arnold Rifkin ja sarjakuvakustantamo BOOM! Studiosin omistaja Ross Richie ottivat tekijöihin yhteyttä nähtyään Iron Skyn.

Jeremiah Harm on räjähtävä tieteisseikkailu intergalaktisesta palkkionmetsästäjästä, joka matkaa Maahan tehtävänään löytää muukalaisista koostuva rikollisjoukkio ja heidän panttivankinaan pitämänsä tyttö. Jeremiah Harm perustuu samannimiseen sarjakuvaan, jonka ovat kirjoittaneet Batman, Lobo ja Judge Dredd –sarjakuvia kynäilleet veteraanit Keith Giffen ja Alan Grant.

– Jeremiah Harm alkaa galaksimme reunamailta ja päätyy lopulta maahan, New Yorkiin tietenkin, jossa alkaa rytistä toden teolla. Tavoittelen parhaiden 80 – 90 -lukujen tieteistoimintaelokuvien, kuten Terminator 2, Robocop ja Total Recall, henkeä ja tunnelmaa, ohjaaja Timo Vuorensola kertoo.