BB-Niko ihmettelee: ”Onko Talvivaara joku ministeri?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa parillakin tuotantokaudella asustanut BB-Niko, eli Niko Saarinen, on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Television chat-juontajana nykyisin toimiva nuori mies yllättää kuitenkin ajoittain sosiaalisessa mediassa.

Tänään Nikon Twitter-päivitysten seuraajat saivat eteensä hämmentävän viestin. Siinä realityjulkkis ihmetteli Talvivaarasta parhaillaan käytävää keskustelua, mutta hänen olettamuksensa Talvivaarasta oli hieman erikoinen.

Kuva: Twitter

Myös alkuvuodesta BB-Niko yllätti Facebook-kaverinsa erikoisella viestillä. Hän nimittäin ilmoitti Facebookissa toistuvasti, että ei pääse Facebookiin ja ettei näe sinne kirjoitettuja kommentteja. Siitä huolimatta Niko onnistui kuitenkin vastaamaan statukseensa jätettyihin kommentteihin.

Kuva: Facebook