Uusi Grand Theft Auto 5 -traileri julkaistiin – tältä se sitten näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman kaikkien aikojen suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva Grand Theft Auto ensi keväänä jälleen jatkoa. GTA V -pelin ensimmäinen maistiainen julkaistiin vuosi sitten, jolloin Rockstar kertoi, että peli päätyy kauppoihin viimein ensi vuoden alussa.

Nyt Rockstar on julkaissut pelin toisen vauhdikkaan trailerin, jossa tutustutaan paremmin pelisarjan viidennen osan päähenkilöihin. IGN-verkkosivuston mukaan tällä kertaa pelaajan ohjailtavissa on jopa kolme hahmoa; nykyään perheellinen entinen pankkiryöstäjä Michael, asuntovaunussa aavikolla asuva, huumeita käyttävä entinen sotilas Trevor sekä nuori, autojen ulosottomiehenä työskentelevä Franklin.

Viidennen Grand Theft Auton tapahtumat sijoittuvat Los Santosiin, pelisarjan versioon Los Angelesista, ja pelialueen kerrotaan olevan laajin tähänastisista Grand Theft Auto-peleistä.

Toukokuussa 2008 julkaistu Grand Theft Auto -pelisarjan neljäs osa tuotti ensimmäisellä viikollaan yli 500 miljoonaa dollaria. Pelin tuotantokulut olivat Rockstarin mukaan noin 100 miljoonaa dollaria, joten päivässä peli tuotti riihikuivaa rahaa 260 miljoonaa ja viikossa 400 miljoonaa dollaria.