Call of Duty: Black Ops 2 maailman nopeimmin myynyt peli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Call of Duty sotapelisarjan tuorein osa Black Ops 2 on odotetusti ollut maailmanlaajuinen hitti heti julkaisunsa jälkeen. Daily Mail -lehden mukaan peliä myytiin ensimmäisen vuorokauden aikana kahdeksan miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä kaikkien aikojen nopeiten myyneen pelin.

Call of Duty: Black Ops 2 -pelin myynti aloitettiin useissa pelialan kaupoissa maanantaina keskiyöllä, heti vuorokauden vaihtumisen jälkeen. Jopa 16.000 myymälän kerrottiin pitäneen oviaan auki läpi yön. Playstation 3, Xbox 360, Wii U ja PC -laitteille julkaistun pelin odotetaan rikkovan pelimyynnin edelliset ennätykset.

Treyarch-yhtiön kehittelemän ja teknologiajätti Activisionin julkaiseman tuoreen pelin juoni vie pelaajan 1980-luvun kylmän sodan loppuaikojen tapahtumista aina tulevaisuuden sotatantereille vuoteen 2025. Sarjan edellistä Call of Duty: Modern Warfare 3 -peliä myytiin pelin julkaisijan Activisionin mukaan pelkästään julkaisupäivänään Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa yli 6,5 miljoonaa kappaletta.