”Tämä teinitähti muuttaa pop-musiikin tulevaisuuden”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja Conor Maynard singahti keväällä kotimaassaan suosituksi teinitähdeksi, kun hänen debyyttisinglensä Can’t Say No julkaistiin 16. huhtikuuta. Popparin musiikkia kuullaan muun muassa Contrast-albumilla.

19-vuotias Conor Maynard on saanut hehkutusta myös legendaariselta musiikkituottajalta ja räppäriltä Pharrell Williamsilta. Arvostettu artisti on nimittäin sanonut, että teinitähti tulee muuttamaan pop-musiikin tulevaisuuden. Poppari on kiitollinen tukijoilleen, joita ovat muun muuassa Pharrell Williams ja Ne-Yo.

– En voi uskoa sitä todeksi, että sain työskennellä Pharrell Williamsin kanssa debyyttialbumillani. Hän uskoo, että tulen muuttamaan pop-musiikin tulevaisuuden. Se oli iso lausahdus suurelta tähdeltä, Conor Maynard kertoi Liverpool Daily Post -lehdelle.

Teinitähti on kerännyt huiman fanilauman. Conorin mukaan hän joutui taannoin muuttamaan, koska fanaattiset teinitytöt löysivät hänen asuinpaikkansa. Poppari kertoi joutuvansa usein faniensa jahtaamaksi, kun hän käy ostamassa kaupassa esimerkiksi maitoa.

Brightonissa varttunut Conor Maynard loi oman profiilin YouTube-palveluun vuonna 2008 ja alkoi julkaisemaan verkossa cover-kappaleitaan. Teinitähti on coveroinut muun muuassa Chris Brownin, Taio Cruzin, Jessie J:n ja Katy Perryn kappaleita. MTV-kanava palkitsi hänet tammikuussa Brand New for 2012 -palkinnolla, ja sittemmin hänen uransa lähti hurjaan nousukiitoon.