Katri Helena liikuttui Jonnen esityksestä – paljasti uhkailleensa paparazzia aseella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen televisiosyksyn ylivoimainen hittitulokas Vain elämää huipentuu parhaillaan Nelosella Katri Helenan päivään. Illan jaksossa tunnetut kotimaiset suosikkiartistit esittävät omia tulkintojaan Katri Helenan ikivihreistä kappaleista.

Ohjelman formaatin mukaisesti ohjelmassa keskitytään myös päivän artistin elämään ja uraan. Katri Helena viittasi myös traagiseen menetykseensä, jossa hän menetti poikansa vuonna 2009. Poika menehtyi 33-vuotiaana sairauskohtaukseen.

– Tykkäsin… Mullakin oli joskus semmoinen poika, Katri Helena totesi liikuttuneena kuultuaan Jonne Aaronin tulkitseman Lintu ja lapsi -klassikkokappaleen.

– Mä oon laulanut sen levylle jo ennen kuin Jonne oli syntynyt, Katri Helena totesi.

Laulaja kertoi kirjoittaneensa Lintu ja lapsi -kappaleen, kun hänellä oli kolme pientä lasta. Ohjelman keskusteluissa Katri Helena kertoi myös pitävänsä yksityiselämänsä visusti omanaan, ja paljasti samalla erään välikohtauksen häntä ilmasta kuvanneen helikopterinväen kanssa.

– Mun pipo alkoi savuta ja mä menin ilmakiväärin kanssa pihalle ja näyttelin, että ammuin. Niitä kuvia ei ollut koskaan missään, Katri Helena naureskeli.