DJ-kaunotar Lauren Pope osaa paljastella myös iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen talven aikana kovaa nousua viihdemaailmassa tehnyt DJ-kaunotar Lauren Pope on nähty useita kertoja esiintymässä keikoillaan ja mallikuvauksissa myös yläosattomissa. Nykyisin neitokainen tunnetaan erityisesti suositusta The Only Way Is Essex -realityohjelmasta.

Nyt 28-vuotias Lauren Pope on poseerannut upeassa iltapuvussa juhliessaan Lontoon Mayfairissa. Samalla DJ-kaunotar osoitti, että hän osaa esitellä paljasta pintaa myös silloin, kun asuna on iltapuku.

Brittiläinen Lauren Pope kauhistui taannoin, kun hän kuuli rintojensa täytteenä olevan vaaralliset ranskalaiset PIP-silikonipussit. Hän poistatti implantit ja kasvatti sittemmin poveaan DD-kuppikokoon. Vuonna 2007 Nuts-lehti nimesi Lauren Popen maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.