Perheenisä esitti agenttia – yritti päästä ilmaiseksi Disneylandiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Floridan Orlandossa sijaitseva Disneyland on Yhdysvaltojen suosituin teemapuisto. Vuosittain kyseisessä huvimaailmassa vierailee yli kymmenen miljoonaa ihmistä. Nyt erään amerikkalaisen perheenisän uutisoidaan toteuttaneen erikoisen huijauksen päästäkseen Disneylandiin ilmaiseksi.

Miamissa asuva 74-vuotias Emerito Pujol meni viikonloppuna Epcot-nimisen teemapuistoalueen pääportille, jossa hän vilautti myyjälle poliisin virkamerkkiä muistuttavaa väärennöstä. Myyjä pyysi vanhusta näyttämään epäilyttävän näköistä virkamerkkiä uudestaan, mutta Pujol ei suostunut siihen.

Perheenisän mukaan hän oli nimittäin valtion salainen agentti. Myyjä kutsui paikalle vartijat, jotka esittivät Pujolille kysymyksiä. Vanhuksen mukaan hän oli työtehtävissä ja vartioi erästä huvipuistossa ollutta henkilöä.

Lopulta perheenisä myönsi esittäneensä poliisia, jotta hän ei joutuisi maksamaan 100 dollarin, eli 82 euron, sisäänpääsymaksua. Orlando Sentinel -lehden mukaan Emerito Pujolia syytetään nyt muun muassa poliisin virkamerkin väärentämisestä ja petoksesta.