Hollywood-tähti ryyppäsi pubissa – seurauksena TAAS käsirysy

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Shia LaBeouf tunnetaan elokuviensa lisäksi railakkaasta elämäntyylistä. Paparazzeja vihaava nuori näyttelijä on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä känniörvellystensä merkeissä.

Nyt 26-vuotiaan miestähden kerrotaan joutuneen kahakkaan lontoolaisessa Hobgoblin-pubissa. Kapakan kanta-asiakkaat olivat hämmästyneitä nähtyään Shia LaBeoufin kävelevän baariin sisään Nymphomaniacs-vastanäyttelijänsä Mia Gothin kanssa. Mies vietti useita tunteja juoden ja poseeraten iloisesti yhteiskuvissa fanien kanssa.

Tilanne muuttui kuitenkin silmänräpäyksessä, kun erään opiskelijan lapsellinen pila sai näyttelijän korvien välin höyryämään. Ventovieras varasti nimittäin Shian lippalakin, eikä suostunut antamaan sitä takaisin. Lopulta tilanne äityi käsirysyksi, joka saatiin loppumaan, kun Hollywood-tähdelle tilattiin taksi. Tilanne ei vaatinut poliisin väliintuloa.

– Kukaan ei voinut uskoa, kun aito Hollywood-tähti astui sisään baariin. Mies vei hänen hattunsa, eikä Shia pitänyt siitä. Siitä kahakka alkoi, kertoi silminnäkijä The Sun -lehdelle.

Shia LaBeouf nähtiin hiljattain islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen Fjögur Piano -kappaleen taiteellisella musiikkivideolla. Parrakas näyttelijä esiintyy videolla kauniin näyttelijättären, Deena Thomsenin, kanssa rohkeissa kohtauksissa. Shia muun muuassa hieroo alastoman blondin vartaloa ja rintoja. Miehen tähdittämä The Nymphomaniac -elokuva nousi äskettäin kohuotsikoihin, kun sen seksikohtauksien väitettiin olevan aitoja.