Nelosen suosikkisarja lopetetaan yllättäen: ”Toivomme kaikkea hyvää”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessakin nähty ja alan harrastajien parissa suuren suosion ympäri maailmaa saanut American Chopper -realityohjelma on päätetty lopettaa. Moottoripyörien maailmaan keskittyvää televisiosarjaa ehdittiin esittää kymmenen tuotantokauden ajan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ohjelman tienoilta nousee julkisuuteen lopettamisuutisia. Edellisen kerran vuonna 2010 ohjelma lopetettiin väliaikaisesti sarjassa esiintyvän Teutulin perheen riitojen takia. Sarja kuitenkin lähti riitojen jälkeen uuteen nousuun.

Nyt kyseessä on valitettavasti sarjan todellinen loppu. American Chopper -sarjaa tuottaneiden Discovery ja TLC Networks -kanavien puheenjohtaja Eileen O’Neill vahvisti tiedon sarjan loppumisesta Entertainment Weekly -lehdelle. Kymmenen vuoden aikana sarjasta ehdittiin kuvata 233 jaksoa.

– Teutulit ovat antaneet meille erittäin innovatiivista pyörien rakentamista ja todellista draamaa vuodesta 2002 lähtien. Toivomme sekä Orange County Choppersille että Paul Junior Designsille kaikkea hyvää, O’Neill kommentoi Entertainment Weeklylle.

Ohjelma keskittyi pääasiassa Teutulin perheen Orange County Choppers -moottoripyöräpajan toimintaan. Sarjassa suuren roolin otti kuitenkin myös perheen isän Paul Seniorin ja hänen poikiensa Paul Juniorin ja Mikeyn riitely. Paul Junior jopa lähti sarjasta vuonna 2008 saatuaan potkut isältään, mutta hän palasi lopulta takaisin isänsä yritykseen. Nykyään hän pyörittää omaa Paul Junior Designs -pajaansa.