Räppäri Xzibit perusti oman tequilamerkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin muutama vuosi sitten vieraillut hiphop-tähti Xzibit tunnetaan musiikkiuransa ohella suositun Pimp My Ride -ohjelman juontajana. Lisäksi mies on tehnyt rooleja lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat 8 Mile ja xXx 2: The Next Level.

Nyt monilahjakkuus aikoo laajentaa toimialaansa myös alkoholin valmistukseen. Xzibit lyöttäytyy yhteen yrittäjä Chris Brownin (ei tule sekoittaa samannimiseen muusikkoon) luodakseen Bonita-tequilan, joka saapuu Yhdysvaltain alkoholikauppoihin kristallisissa pulloissa ensi vuoden alkupuolella.

Kuva: BonitaSpirits.com

– Meillä oli tilaisuus lähettää Xzibitille yhden ensimmäisistä pulloistamme. Xzibit oli ällikällä lyöty maistettuaan luomustamme. Tequila oli loistavaa, pullo oli kaunis ja dynaaminen ja laatu oli täydellistä, panimon tiedotteessa hehkutetaan.

Detroitista kotoisin olevan Xzibitin ura alkoi Likwit Crewn riveissä vuonna 1994. Xzibit on vuosien varrella tehnyt musiikkia ja kiertänyt muun muassa Dr. Dren, Eminemin ja Snoop Doggyn kanssa. Kuluvan vuoden huhtikuussa Xzibit julkaisi Urban Ammo 2 -albumin, jonka hän sävelsi ja tuotti kokonaan itse.