Alex Reid hakattiin pahasti – esitteli verisiä kasvojaan nettikuvassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vapaaottelija Alex Reid oli taannoin naimisissa povipommi Katie Pricen kanssa. Sittemmin avioeron kokenut urheilutähti kosi julkkisten Big Brother -kilpailun voittanutta Chantelle Houghtonia. Myös Reid voitti aiemmin saman kilpailun.

Nyt 37-vuotias Alex Reid on julkaissut Twitter-blogissaan kuvia, joissa hän esittelee turvonnutta naamatauluaan. Miehen mukaan hän sai nyrkistä vastustajaltaan nyrkkeilykehässä. Reid ei näyttänyt olevan harmissaan mustasta silmästään, sillä tähden mukaan vamma on ”tavallisen toimistopäivän” tulos.

– Tavallinen päivä toimistossa. Auts! Hymyilen silti, vaikka sattuu, Alex Reid kirjoitti Twitter-blogissaan.

Alex Reidin ja hänen ex-kihlattunsa Chantelle Houghtonin suhde päättyi äskettäin eroon. Pariskunnan Dolly-tyttären aiemmin tänä vuonna synnyttäneen naisen mukaan he erosivat, koska Reid jäi kiinni pettämisestä. Lisäksi Houghton paljasti, että vapaaottelija kiihottuu muun muassa naisten vaatteista.

Entisen kihlaparin aiempi kriisi sai alkunsa, kun Chantelle palasi kotiin ja löysi Alexin pukeutuneena alter-egokseen Roxanneksi. Mies halusi täyttää seksifantasioitaan, ja hän oli levitellyt seksileluja ympäri taloa. Nainen pakeni järkyttyneenä pariskunnan kodista. Kohupari palasi hetkeksi yhteen, mutta päätyi ikävän välikohtauksen jälkeen taas eroon. Sittemmin he ovat syytäneet toisilleen lokaa julkisuudessa. Reidin kerrotaan haluavan tällä hetkellä oman siivunsa Chantellen rahoista, mistä neito onkin pahoillaan.