Hotellin uutuuspalvelu: Facebook-päivitys onnistuu sormenjäljellä

Digi Matkailu · Stara.fi

Suurin osa lomailevista suomalaisista alle 40-vuotiasta raportoi lomatunnelmiaan vähintään kerran päivässä Facebookissa tai muissa sosiaalisissa medioissa. Ongelmaksi tuolloin muodostuu lähinnä nettiyhteyden löytäminen esimerkiksi uima-altaalla.

Kuva: Ushuaia

Nyt Ibizalla sijaitseva Ushuaia Ibiza Beach Hotel on kehittänyt asiakkailleen uudenlaisen toiminnallisuuden, jossa hotellin asukkaat voivat päivitää kuulumisensa ensimmäisenä maailmassa Facebookiin ilman omaa päätelaitetta ja oman sormenjälkensä perusteella.

Hotelli otti jo aiemmin käyttöön RDIF-tunnistamisen muun muassa maksamisessa ja Facebookin päivittämisessä. Nyt sekä maksaminen että Facebookin päivittäminen onnistuvat kätevästi RDIF-rannekkeen tai sormenjäljen perusteella. Facebookiin voi lähettää muutamassa sekunnissa esimerkiksi videoterveisiä tai esimerkiksi tykätä hotellista.