Jennifer jyrkkänä laihduttamisesta: ”En aio koskaan nälkiinnyttää itseäni”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin halutuimmista naisnäyttelijöistä. Tähti on luonut menestyneen uran, vaikka ikää kaunottarella on vasta 22 vuotta. Nainen kertoi äskettäin vihaavansa Hollywoodin ulkonäköpaineita.

Nyt näyttelijäkaunotar kertoi, ettei hän koskaan laihduttaisi elokuvaroolia varten. Tähti haluaa nimittäin olla hyvä ja terve roolimalli nuorille tytöille. Jennifer Lawrence ei halua, että teinitytöt jättävät aterioita väliin ulkonäköpaineiden takia.

– En aio koskaan nälkiinnyttää itseäni elokuvaroolia varten. En muuttanut ruokavaliotani Nälkäpeli-elokuvaa varten, sillä en halunnut näyttää timmiltä ja urheilulliselta, Jennifer Lawrence kertoi ELLE-lehdelle.

Nuoren naisen mukaan hänen lempipuuhiaan ovat sohvalla löhöily, juustonaksujen syöminen ja naispuolisten lentopalloilijoiden takamusten ihaileminen. Lawrence kuvailikin olevansa kuin Homer Simpson. Neitokainen ja hänen poikaystävänsä kertovat aina toisilleen omat mielipiteensä naisten pepuista, kun he katsovat yhdessä televisiota.

Näyttelijättären mukaan hän ei halua asua Hollywoodissa paparazzien takia. Maalaismaisemissa varttunut Jennifer Lawrence asuu edelleen vanhempiensa kanssa. Yli kymmenen miljoonan dollarin omaisuuden keränneen tähden mielestä olisi naurettavaa, jos hän asuisi hulppeassa kartanossa yksin.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon. Hän seurustelee brittitähti Nicholas Houltin kanssa.