Hollywood-tähden huumepaljastus järkyttää: ”Kokaiinia nokkaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Kirstie Alley yllätti äskettäin faninsa, kun hän paljasti olleensa vuonna 1985 salasuhteessa edesmenneen Patrick Swayzen kanssa ja myönsi John Travoltan olleen hänen elämänsä rakkaus.

Nyt The Art of Men -elämäkertaansa markkinoiva Kristie Alley on paljastanut olleensa aikoinaan rajussa huumekoukussa. Naisen mukaan hän oli riippuvainen kokaiinista, jota hän käyttikin säännöllisesti. Alley löysi kuitenkin pelastuksen skientologia-uskonnosta.

– Luulin aina kuolevani yliannostukseen. Vedin kokaiinia ja istuin vain paikoillani. Tunsin pulssini nopeutuvan ja mietin, että teen kuolemaa, Kirstie Alley kertoi Entertainment Tonight -sivustolle.

Tähti löysi kuitenkin elämälleen uuden suunnan, kun hän luki Ron Hubbardin kirjoittaman kirjan Dianetics. Kirstie Alleyn mukaan hän luuli aluksi skientologian olevan maailman suurin huijaus. Kirjan lukemisen jälkeen hän pääsi eroon hirvittävästä riippuvuudestaan.

Kirstie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa John Travoltan kanssa. Näyttelijätär on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet. Alley on saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle.