Mieskoomikko ylistää Ben Stillerin penistä: ”Jännittävin ja värisevin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaistähti Will Ferrell tunnetaan ympäri maailman lukuisten komediaelokuviensa ansiosta. Hänen tunnetuimpia roolejaan on nähty muun muuassa elokuvissa Kuokkavieraat, Velipuolet ja Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda.

Nyt absurdista komiikasta ja alatyylisestä huumorista tunnettu Will Ferrell on ylistänyt julkisuudessa yllättäen kollegansa penistä. Mies nimittäin suitsutti koomikko Ben Stillerin elimen taivaisiin viime viikolla järjestetyssä American Cinematheque Awards -tapahtumassa.

– Paras asia, jonka voit tehdä ystävälle, on ostaa hänelle oma Rolex-kello. Ostaisin Benin penikselle oman Rolexin, niin paljon se merkitsee minulle. Harva tietää, että Benillä on jännittävin ja värisevin penis, jonka olen nähnyt, kertoi Will Ferrell punaisella matolla Female First -sivuston mukaan.

Ferrell kiitti Stilleriä tämän ystävyydestä, lahjoista ja peniksestä. Hän myös kertoi nähneensä peniksen lähietäisyydeltä suihkussa ja wc-tiloissa. Kerran Ben jopa halusi näyttää elintään hänelle, jolloin Ferrellin oli pakko myöntää ystävänsä peniksen ”säteilevyys ja eleganttius”.

Will Ferrell harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa yliopistonsa joukkueessa. Hän teki ensimmäisen näyttelijätyönsä televisiosarjassa Bucket of Blood. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa kuten Elf, Starsky & Hutch, Semi-Pro, Land of the Lost ja The Other Guys. Hänellä on kolme poikaa vaimonsa Viveca Paulinin kanssa. Ferrell nimettiin viime vuonna Hollywoodin ylipalkatuimpien näyttelijöiden joukkoon.