Hollywood-kaunotar ei kestänyt julkisuutta: ”Halusin olla tuntematon”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suurta suosiota nauttinut näyttelijä Alicia Silverstone on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa perustettuaan perheen. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Clueless ja Batman & Robin. Alicia nähtiin äskettäin Butter-elokuvassa.

Nyt 36-vuotias Alicia Silverstone kertoi kauhistuneensa, kun hän nousi nopeasti maailmankuuluksi näyttelijätähdeksi 1990-luvulla. Naisen mukaan julkkistatus tuli hänelle yllätyksenä, koska Silverstone ei ollut varautunut siihen. Kuuluisuutta säikähtänyt kaunotar halusikin palata takaisin ”tavalliseksi tallaajaksi” vältelläkseen uteliaita katseita.

– Oli vaikeaa olla kuuluisa, koska olin nuori. Halusin olla tuntematon, Alicia Silverstone kertoi The Sun -lehdelle.

Naisen mukaan julkisuudella on kuitenkin hyvätkin puolensa. Alicia Silverstonen mukaan rahakkaan työnsä ansiosta hän pystyi ostamaan itselleen oman auton 18-vuotiaana. Vuotta myöhemmin hän puolestaan hankki jo oman asunnon.

Alicia Silverstone meni vuonna 2005 naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Christopher Jareckin kanssa. He tapasivat toisensa vuonna 1997 elokuvateatterin edustalla. Pariskunnalla on Bear Blu -niminen poikalapsi, joka syntyi viime vuoden toukokuussa. Silverstone aiheutti taannoin kohua, kun verkossa julkaistiin video, jossa näyttelijätär oksentaa lapsensa suuhun.