BB-talossa tapahtuu kummia

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan Älkää huomioiko outouksia – viikkotehtävää, jonka aikana asukkaiden tulee elää normaaliin tapaan talossa tapahtuvien eriskummallisten asioiden keskellä. Asukkaat ovatkin jo kohdanneet hämmentäviä tapahtumia realityakvaariossa.

Maanantaina talossa nähtiin muun muassa hiihtävä jänis, kumarassa liikkunut sammakko ja rokkaava kana. Eläinhahmot kiusoittelivat olohuoneessa istuneita asukkaita, ja yrittivät saada heidät nauramaan. Kilpailijat eivät saa reagoida outouksiin, eivätkä keskustella talon yllätysvierailijoista. Talossa vieraili myös viime kaudelta tuttu BB-Stefan lumimiehen asussa.

Tänään asukkaat istuivat päivällä ruokapöydän äärellä, kun yhtäkkiä kaiuttimista alkoi soida irlantilaista musiikkia. BB-talon ovesta astuikin pian sisään kaksi vihreäpukuista , jotka toivat asukkaille virvoitusjuomia. Lisäksi he tanssivat ruokapöydän tuoleilla ja yrittivät herättää asukkaiden huomiota. Asukkaiden pokka kuitenkin piti yllättävän hyvin ruokahetken aikana.