Bradley Cooper: ”Puhuin ranskaa paremmin kännissä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ensimmäisen Kauhea kankkunen -elokuvan myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin viime vuonna maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Näyttelijäkomistus on viime aikoina puhunut mediassa avoimesti päihdehuuruisesta menneisyydestään.

Bradley Cooper on nykyään raitis nuoruutensa alkoholi- ja huumeongelmien vuoksi. Nyt Female First -lehti kertoo tähden paljastaneen, että päihteettömyys on vaikuttanut negatiivisesti yhteen asiaan: Hän ei enää uskalla puhua ranskaa samaan tapaan kuin ennen.

– Puhuin ranskaa paremmin silloin kun olin juonut, mutta nyt en käytä enää alkoholia, Bradley Cooper kertoi Female Firstin mukaan.

Mies kuitenkin paljasti kielitaitonsa parantuneen myös ilman alkoholin apua. Cooper toteaa pelänneensä ennen kielioppivirheiden tekemistä, mutta nykyään hän ei usko näiden asioiden merkitsevän paljoakaan keskustellessa.

– Mitä väliä, vaikka käyttäisitkin väärää aikamuotoa puhuessasi? Nykyään ajattelen vain, ”v**ut siitä”, aina voi käyttää elekieltä, Cooper toteaa.

Bradley Cooper valittiin vuonna 2011 People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan tiettelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.