Katie Holmes haluaa lisää lapsia – ei aio kuitenkaan tulla raskaaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat viime kesänä yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Cruisen ero herätti välittömästi keskustelua hänen tiiviistä suhteestaan skientologia-kirkkoon.

33-vuotiaan Katie Holmesin kerrotaan nyt haluavan lisää sisaruksia Suri-tyttärelleen. Niinpä neitokainen harkitseekin uusimpien raporttien mukaan adoptiota.

– Suri on kysellyt pikkusiskon perään viime aikoina, ja hän on jopa rukoillut sellaista iltaisin ennen nukkumaanmenoa, mikä koskettaa Katien sydäntä. Hän on päättänyt saada perheeseen uuden jäsenen ensi vuoden aikana, kertoo lähde Star-lehdelle.

Lähteen mukaan Katie Holmes on jo ehtinyt konsultoida korkealuokkaista adoptiotoimistoa. Hän haluaisi mieluiten adoptoida parivuotiaan lapsen vastasyntyneen sijaan. Näyttelijättären kerrotaan viettävän pian kiitospäivää ex-miehensä Tom Cruisen kanssa, koska hän uskoo sen olevan hyväksi tyttärelleen.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.