Suosikkikoomikko aikoo joogaopettajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut koomikko Russell Brand viihtyi avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa. Hiljattain hänen kerrottiin viettäneen aikaa myös Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa, mutta suhde jäi lyhyeksi.

37-vuotias tähti tunnetaan naisseikkailujensa ja koomikon uransa ohella myös innokkaana joogan harrastajana. Intialaisen fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin tähtäävä harrastus on niin lähellä Russell Brandin sydäntä, että Sunday Mirror -lehden mukaan mies suunnittelee jopa oman joogastudionsa perustamista joogaohjaajansa Tej Kaurin avustuksella.

Brandin kerrotaan haluavan tehdä omasta joogastudiostaan paikan, jossa myös vähäosaisia ja esimerkiksi huumeriippuvaisia yritetään auttaa löytämään harrastuksen avulla uuden suunnan elämälleen.

Poplaulaja Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu koomikko ja näyttelijä Russell Brand on lukuisten naisseikkailujensa ohella tullut tunnetuksi viime aikoina erikoisena hyväntekijänä. Hänet on nimittäin nähty tarjoamassa ruokaa kodittomilla kahviloissa ja kotonaan Los Angelesissa.