Ohhoh, Nicki Minaj lahjoitti 12 000 euroa kodittomalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj julkaisi tänä vuonna toisen studioalbuminsa Pink Friday: Roman Reloaded, jonka kappaleet ovat saavuttaneet suosiota. Neitokainen nähdään myös American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Keith Urbanin ja Randy Jacksonin rinnalla.

Nyt Minaj’n kerrotaan lahjoittaneen 15.000 dollaria, eli 12.000 euroa, hyväntekeväisyyteen. Räppäri kirjoitti shekin newyorkilaiselle ruokapankille, joka jakaa kuumia aterioita kodittomille ja muun muassa Sandy-myrskyn uhreille.

Female First -lehti uutisoi, että neitokainen vieraili maanantaina myös entisellä ala-asteellaan Queensin kaupunginosassa. Hän jakoi raporttien mukaan paikallisille ilmaisia kiitospäivän kalkkunoita.

Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella.