Näyttelijäkaunotar paljastaa rintansa Rolling Stonesin videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maineikas rockyhtye The Rolling Stones on kiertänyt vielä viime vuosinakin aktiivisesti ympäri maailmaa. Parhaillaan 50-vuotisjuhliaan viettävä yhtye julkaisi hiljattain GRRR!-nimisen kokoelmalevyn.

Albumilla kuullaan myös One More Shot ja Doom and Gloom -nimiset uudet kappaleet, joista jälkimmäinen julkaistiin myös singlenä. Rolling Stones julkaisi hiljattain Doom And Gloom -kappaleesta myös musiikkivideon, jolla naiskauneutta tarjoaa ruotsalainen näyttelijätär Noomi Rapace. Noomi nousi maailmanlaajuiseen suosioon Miehet jotka vihaavat naisia -elokuvan ja sen jatko-osien myötä.

Sittemmin näyttelijäkaunotar on nähty ison profiilin Hollywood-elokuvissa, kuten Sherlock Holmes: A Game of Shadows ja Prometheus. Rohkealla videolla Noomi Rapace nähdään esimerkiksi liftaamassa rinnat paljaana, kierimässä alusvaatteisillaan dollareissa ja ampumassa zombieita haulikolla.

Jo 50 vuoden ajan toimineeseen, brittiläiseen Rolling Stones -yhtyeeseen kuuluvat laulaja Mick Jagger, kitaristi Keith Richards, rumpali Charlie Watts ja kitaristi Ron Wood. Yhtyeessä ovat soittaneet vuosien mittaan myös muun muassa muusikko Brian Jones, Mick Taylor ja Bill Wyman. Bändillä on ollut 1960-luvulta lähtien kulttimaine rokkiyhteisön keskuudessa. Se tunnetaan hiteistään (I Can’t Get No) Satisfaction, It’s All Over Now ja Anybody Seen My Baby.