Jackson Rathbonella ällistyttävä tatuointi: ”Rakastan ketsuppia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jackson Rathbone tunnetaan parhaiten Jasper-vampyyrin roolistaan maailmankuulussa Twilight-elokuvasarjassa. Mies on esiintynyt myös lukuisissa televisiosarjoissa ja filmatisoinneissa vuodesta 2005 alkaen.

Nyt 27-vuotias miekkonen on esitellyt Wendy-keskusteluohjelmassa uusimman tatuointinsa, joka hämmensi aiheensa puolesta. Jackson oli nimittäin laitattanut Heinz-ketsuppipullon oikeaa jalkaansa koristamaan. Komistus kertoi valinneensa erikoisen aiheen jalkaansa makumieltymystensä takia.

– Rakastan ketsuppia. Söin sitä paljon kasvaessani aikuiseksi, kertoi Jackson Rathbone ohjelmassa.

Kuva: YouTube

Rathbonen uran ensimmäinen roolityö oli vuonna 2005 Kodinpuolustaja-televisiosarjassa. Sittemmin hän vieraili muun muassa sarjoissa O.C. ja Criminal Minds – FBI-tutkijat. Mies on näytellyt elokuvissa Kammo, The Last Airbender ja Zombie Hamlet.