Mitä Jenniferin rinnoille tapahtui? Säikähti itsekin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin halutuimmista naisnäyttelijöistä. Tähti on luonut menestyneen uran, vaikka ikää kaunottarella on vasta 22 vuotta. Nainen kertoi äskettäin, ettei koskaan laihduttaisi elokuvaroolia varten.

Nyt uhkea näyttelijäkaunotar on ikuistettu paparazzien otoksiin Havaijin lomallaan. Jennifer kuvattiin rantakuvissa turkoosissa bikiniasussa, joka peittellyt tähden naisellisia muotoja. Eräässä kuvassa Jennifer pitelee rintamustaan aivan sen näköisenä, että jotain olisi sattunut.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon. Hän seurustelee brittitähti Nicholas Houltin kanssa.