Nicki Minaj ei päässyt sisään omiin bileisiinsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj nähdään tällä hetkellä American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Keith Urbanin ja Randy Jacksonin rinnalla. Neitokainen julkaisi tällä viikolla uuden Pink Friday: Roman Realoaded The Re-Up -albuminsa.

Levyn julkistamisbileet eivät sujuneet kuitenkaan 29-vuotiaalta naisräppäriltä aivan suunnitelmien mukaan, sillä Nicki ei päässyt omiin juhliinsa sisään. Moment for Life -hitin esittäjä joutui seisoskelemaan newyorkilaisen Greenhouse-yökerhon ulkopuolella seurueineen, koska poliisi esti heitä pääsemästä juhliin sisään väentungoksen takia.

– Nicki ilmaantui klubille 25 ihmisen kanssa aamuyöllä. Hän halusi tervehtiä fanejaan, mutta häneltä evättiin sisäänpääsy tungoksen takia. Poliisit eivät voineet päästää häntä sisään ihmisjoukon takia, eikä räppäri ollut asiasta iloinen, kertoi lähde Radar Online -sivustolle.

Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella.