Teinitähti joutuu käyttämään valeasua: ”Fanit hyppäävät päälle kadulla”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja Conor Maynard singahti keväällä kotimaassaan suosituksi teinitähdeksi, kun hänen debyyttisinglensä Can’t Say No julkaistiin 16. huhtikuuta. Popparin musiikkia kuullaan muun muassa Contrast-albumilla.

Nyt 19-vuotias Conor Maynard paljasti käyttävänsä julkisilla paikoilla valepukua innokkaiden ihailijoidensa takia. Nuorukainen ei saa olla hetkeäkään rauhassa, sillä hänen faninsa seuraavat teinitähteä mihin ikinä hän meneekin. Maynard kertoi peittävänsä usein kasvonsa naamioilla, aurinkolaseilla tai isoilla hatuilla.

– Pidän valepukua, jotta en joudu tyttöjen ympäröimäksi kadulla. Käytän naamioita, aurinkolaseja ja isoja hattuja. Joskus sekään ei toimi ja tytöt lähtevät jahtaamaan minua, Conor Maynard kertoi Now-lehdelle.

Nuorukaisen mukaan hän ei ole vieläkään tottunut fanien yli-innokkaaseen käytökseen. Maniacs-nimeä käyttävät fanit saattavat muun muassa valvoa yön Conor Maynardin kiertubussin vierellä nähdäkseen edes pienen vilauksen idolistaan.

Brightonissa varttunut Conor Maynard loi oman profiilin YouTube-palveluun vuonna 2008 ja alkoi julkaisemaan verkossa cover-kappaleitaan. Teinitähti on coveroinut muun muuassa Chris Brownin, Taio Cruzin, Jessie J:n ja Katy Perryn kappaleita. MTV-kanava palkitsi hänet tammikuussa Brand New for 2012 -palkinnolla, ja sittemmin hänen uransa lähti hurjaan nousukiitoon.