Lentokentän väki tyrmäsi YouTube tempauksen – tämä oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erilaisia temppuiluvideoita on jo vuosikausia nähty Youtube-videopalvelussa, ja niille tuskin näkyy loppua niin kauan kuin ihmisillä on käytössään esimerkiksi kameraominaisuuksilla varustettuja puhelimia.

Kuva: YouTube

Lentokentällä kuvatussa videossa neljä miestä muodostaa rullakäytävälle ihmispolkupyörän, joka näyttää kulkevan eteenpäin. Miesten toteuttama video on herättänyt hilpeyttä jo vuosien ajan nettikäyttäjien keskuudessa. Video on nyt kuitenkin jälleen ajankohtainen, sillä Daily Mail -lehti on kysynyt lentokentän henkilökunnan mielipidettä nuorten miesten tempauksesta. Se ei ollut henkilökunnan makuun.

– On olemassa parempiakin keinoja viihdyttää itseään lentoaan odotellessa. Miehet osoittavat mielenkiintoista kekseliäisyyttä, mutta emme suosittele tekemään tällaista rullakäytävällä. Ehkä lasten leikkialue olisi ollut sopivampi, Manchesterin lentokentän edustaja kommentoi lehdelle.